Google oglašavanje

Google. Click. Vi.

Search Engine Marketing je ona spona između vašeg biznisa i vašeg novog kupca!

Da bi spona bolje funkcionirala i dala bolje rezultate, potrebno je proučiti firmu i proizvod koji se oglašava!

Zašto baš Google oglasi?

Kako pretraživači poput Google-a postaju sve bolji i bolji u pružanju korisnicima točno onoga što oni traže, sadržaj koji Google prikazuje također mora pratiti ritam i razinu kvalitete.

 

Uz plan i strategiju

 

Uz pomoć detaljnog keyword match-type i audience targetiranja, živopisne pay-per-click reklame su često jedan od najefikasnijih oblika plaćenog oglašavanja.

Kombiniranjem oglašavanja na pretraživaču sa animacijom ili videom se vrlo lako može dobiti oglas na razini daleko iznad konkurencije, pogotovo na području država bivše Jugoslavije gdje ovaj tip oglašavanja je i dalje u povojima.

 

Brand awareness (svijest o brendu)

 

Svaki biznis želi rast svijesti o brendu. Taj rast (in)direktno znači i rast poslovanja. U internetskom smislu, želimo veći broj klikova i posjeta našim web stranicama na kojima korisnik može pročitati sve informacije o uslugama ili proizvodima koje traži – i naravno obaviti taj zadnji korak, platiti vama tu uslugu.

 

Pomoću Google oglasa, uz pravilan raspored i pomno planiranje, svaki korisnik koji je u izravnoj ili neizravnoj potrebi za uslugama koje vi nudite će biti svjestan da ste vi istoznačnica sa onim što mu treba.

Kako da budem na vrhu Google rezultata?

 

Naš tim eksperta će za ovu potrebu koristiti Google search oglase, te će na taj način kupci vidjeti vašu reklamu na prvoj stranici na Google pretrazi samo onda kad traže proizvode ili usluge koje vi nudite, na osnovu ključnih riječi koje izaberete. U ovom slučaju plaćate samo klikove, tj. stvarne posjete vašoj web stranici ili kada korisnici pozovu vaš službeni telefon.

Kako da se moje reklame prikazuju na svim uređajima i aplikacijama?

Dopustite da vas “integriramo do srži” Google Display usluge koja pruža doseg do korisnika na webu i aplikacijama na svim vrstama uređaja. Upravo ova mreža je najpristupačnija kada je u pitanju cijena.</p> <p>Osim navedenog, kod Google Display usluge dobivate puno veću slobodu kod targetiranja ciljne skupine koja će vidjeti reklamu. Ovo je od velike vrijednosti kada se govori o jezičnom području koje nije isključivo rezervirano za engleski jezik, a to sigurno vrijedi za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Srbiju i dr.

Želim da moje reklame se prikazuju korisnicima koji su posjetili moju web stranicu, kako da to dobijem?

Odlično razmišljanje! Ovdje “upada” Google Remarketing. Ova usluga svojim korisnicima daje mogućnost prikazivanja vaših online oglasa onim korisnicima koji su već posjetili vašu web stranicu i napravili određene akcije na njoj; na taj način možete kreirati personalizirane i precizno targetirane kampanje koje vode ka povećanju stope konverzije.

Dopustite našem timu stručnjaka da umjesto vas procijene koji način oglašavanja putem Google-a vam treba da bi kvalitetno promovirali svoj brend.

Zatražite ponudu, a mi ćemo vam se javiti sa najboljim rješenjem za vaš biznis.

Nemojte se zamarati detaljima!

Mi ćemo!