Naše zanimanje

Klugberg je Digitalna agencija iz BiH, sa sjedištem u Čitluku, koja se bavi izradom web stranica i aplikacija, te dizajnom i digitalnim marketingom. Nudimo Vam rješenja od početne ideje do krajnje promocije što nas čini kompletnom digitalnom agencijom.

Naš tim čini grupa kreativnih i mladih ljudi koji prije svega uživaju u svom poslu. Posjedujemo vještine i znanja da Vam pomognemo u Vašem poslovanju i privlačenju potencijalnih kupaca/korisnika vaših usluga!

  • Držimo korak s najnovijim tehnologijama

    Smatramo da se potrebno prilagođavati novim tehnologijama!

  • Brze i interaktivne solucije

    Naši proizvodu su brzi, modernog dizajna i jednostavni za korištenje!

  • Podrška za korisnika

    Naš tim će vam stajati na raspolaganju za sve upite i zahtijeve!

Eksperti za online trgovinu

E-trgovine više nisu samo popusti i rasprodaje. Danas se tu više radi o tome da se korisniku što više olakša pregledavanje web stranica online trgovine te da mu se osigura što ugodnije i sigurnije iskustvo na putu do stranice sa plaćanjem.

Ušli smo u doba u kojem konkurencija rapidno raste, a gdje veliku razliku čine sitnice.

Tehnologije

Web & Mobile Nindže

Moćna web stranica ostavlja snažan utisak i otisak na posjetitelje te u isto vrijeme pojednostavljuje proces poslovanja. Da bi impresionirali današnje tržište koje je razmaženo velikim izborom, vaša web stranica mora biti jednostavna, efikasna, robusna i skalabilna.

S druge strane, mobilne aplikacije predstavljaju snažan prodajni kanal za vaš biznis. Aplikacija mora biti jednostavna, intuitivni te surfanje mora biti jedno jako ugodno iskustvo. Ključ uspjeha je da vaš korisnik/klijent iskusi sve što očekuje od vašeg biznisa i vaše aplikacije.

Klugberg, sa svojim iskustvom i znanjem, uvijek ide korak dalje da vam “dostavi” najbolji proizvod unutar vaše konkurencije.

Tehnologije

Majstori Digitalnog Marketinga

Uspjeh u digitalnom marketingu počiva na tri stupca: dubokom razumijevanju tvrtke i tržišta, znanstvenom pristupu razvoju te viziji kreativnog uma.

Sa perfektnom kombinacijom savršene trojke, svaki cent uložen u digitalnu promociju vašeg biznisa će se pomnožiti povratom te investicije.

Mi u Klugbergu smo majstori u neprimjetnoj integraciji vaših postojećih marketinških ideja i procesa sa novim e-marketinškim kanalima i na taj način pomažemo nastavku rasta vašeg biznisa.

Što vam je potrebno za Vaš biznis?

Web stranica sa pratećim marketinškim alatima 90%
Vizualni identitet za prepoznatiljivi brend 80%
Digitalni marketing 95%