Close

Donosimo 5 razloga zašto koristiti Google Oglašavanje

Donosimo 5 razloga zašto koristiti Google Oglašavanje

Pitate se je li Google oglašvanje najbolji izbor za vas?
Korisno je nabrojati glavne prednosti Google oglašvanja. Mi smo ih za vas izdvojili 5, nakon kojih se definitivno više nećete pitati je li to najbolje riješenje za vas.

1. Brzina

Budući da se rezultati pojavljuju odmah nakon pokretanja oglašavanja, ovo se smatra jednom od najbržih aktivnosti u marketingu. Zar vam treba veći razlog za odabir Google Ads oglašavnja?

2. Doseg

Da bi vaš shop. Tj. vaše oglašavanje imalo najveći doseg definitivno morate odabrati oglašavanje preko Google. Njegove reklame su posvuda i zaista ih je nemoguće ne primijetiti.

3. Odabir ciljane publike

Publiku možete odabrati prema ključnim riječima, interesima, spolu, dobi, lokaciji i slično, stoga možete biti sigurno da će vaši oglasi biti viđeni od strane publike koju želite.

4. Retargeting

Retargeting ste susreli mali milijun puta do sada a da toga niste ni svjesni. Kada korisnik jednom posjeti vaš website, vaši oglasi joj se mogu naknadno prikazivati i na drugim websiteovima. Koliko puta ste dobivali reklame od nekog site-a koji ste prethodno posjetili?

5. Plati rezultate

“Pay Per Click”, odnosno plaćanje po kliku – sa Google Ads oglašavanjem plaćate samo kad osoba klikne na vaš oglas i posjeti vašu web stranicu.

Ono što se ne smije zaboraviti napomenuti je to da je ovo oglašavanje definitivno za svačiji džep. Reklamne kampanje sa većim budžetom će se prikazati više puta, a sa manjim budžetom manje puta, ali najbitnije da je svima omogućeno da prikažu svoje oglase.
Vjerojatno ste već do sada vidjeli da se oglašava i vaša konkurencija. Google oglašavanje jednostavno postaje sve prisutnije, stoga ste na određen način i vi prisiljeni na oglašavanje.

Ako ste shvatili da nemati više vremena na bacanje, slobodno se obratite našem timu!

Related Posts

Leave a Reply